Ibn Sina – Naučnoistraživački institut Sarajevo

Ibn-Sina-logo

Ibn Sina

Naučnoistraživački institut, Sarajevo

Ibn Sina
Naučnoistraživački institut, Sarajevo

Ibn Sina
Naučnoistraživački institut, Sarajevo

Program Studentskog kluba „Ibn Sina“ povodom Dana Kudsa

Dana 14. 04. 2023. godine, u amfiteatru Naučnoistraživačkog instituta „Ibn Sina“ u organizaciji Studentskog kluba održana je promocija knjige Mladi u magli (Istraživanje o položaju mladih u Bosni i Hercegovini). Knjigu su promovirali Damir Kahrić, MA, Zerina Maksumić, Davor Radić i Aleksandra Kureš koji su, zajedno s doc. dr. Amerom Osmićem, i autori publikacije.

Nakon završetka promocije prisutnima se obratio Rijad Ahmetović, član Studentskog kluba i student Internacionalnog univerziteta Burch u Sarajevu, koji je govorio o važnosti obilježavanja Dana Qudsa i o njegovom značaju kako u 2023. godini, tako i tokom ranijih godina. Po završetku drugog dijela aktivnosti, prisutnima se obratio prof. dr. Shahab Yar Khan, koji je poslao poruku mira, blagostanja i ljubavi i svim prisutnim poželio da razvijaju svoju filozofsku misao.

Na kraju, svi prisutni članovi su prisustvovali zajedničkom iftaru koji je za njih organizirao Institut „Ibn Sina“. Po završetku ugodnog druženja, članovi Kluba su iskazali svoje zadovoljstvo i zahvalu povodom organizacije programa i iftara.

Tags:

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *